≡ Menu

Novigrad je odličen kraj za najem mobilne hiške, saj v njegovi okolici najdete kar nekaj kampov z odličnimi hiškami. Celotno ponudbo najdete na strani Mobilne hiške, tako da lahko preverite kaj je na voljo, na dodatnih povezavah pa tudi proste termine in cene za najem.

Glavni kampi v Novigradu, kjer lahko najamete hišice so Mareda, Kastanija in Sirena. Vsi trije kampi se zelo dobro razvijajo in vsako leto ponudijo svojim gostom kakšne novosti in izboljšave. Novosti bomo spremljali tudi na naši strani, tako da če ji boste sledili (se prijavili na novice) ali nas spremljali preko Facebooka, boste o njih obveščeni.

Prijavite se tudi na naše akcije za Novigrad, kjer bomo občasno poslali kakšno zanimivo in znižano ponudbo. Pri tem se bomo veliko krat osredotočili prav na mobilne hišice v Novigradu, tako da je vaša prijava dobrodošla.

mirami family village mobilne hiške novigrad mareda

Če vas zanima vremenska napoved za naslednje dni, si ogejte strani vreme v Novigradu. Na strani najdete pregled vremena, najnižje in najvišje pričakovane temperature ter smer vetra v Novigradu za naslednje dni.

Če trenutna vremenska slika pokaže, da se za naslednje dni napoveduje odlično vreme. Temperature se bodo dvignile vse do 28 stopinj celzija, tako da bo v Novigradu že pravo poletno vzdušje. Izkoristite prihajajoči vikend za kratek izlet na Istro ali Novigrad in še dodatno boste začutili kako hitro se približuje poletje.

Novigrad apartmaji

Pri iskanju idej za letošnji dopust ste verjetno preverili že veliko različnih mest na Hrvaškem. V kolikor ste se za trenutek ustavili tudi pri vedno bolj popularnem kraju Novigrad v Istri, najdete tukaj številne apartmaje in druge možnosti prenočišč.

Kot že pove ime strani, najdete tukaj veliko informacij o Novigradu in ena izmed bolj pomembnih so tudi prenočišča, saj se nas večina odpravi v Novigrad ali na Hrvaško za več dni.

Na strani Apartmaji najdete opis 6 različnih apartmajev v Novigradu, ki so vredni ogleda. Preverite, če vam je všeč kakšen izmed njih in preko povezave preverite dodatne informacije o prostih terminih.

Dodatno ponudbo si lahko ogledate tudi s pomočjo iskalnika, kjer lahko na hitro preverite kakšne so cene za najem apartmaja v Novigradu.

Novigrad

V Novigradu najdete vse vrste namestitev in med drugim tudi veliko privat apartmajev. Oddaja apartmajev v Novigradu je že od nekdaj bila družinska dejavnost in še dandanes je večina apartmajev, ki so na voljo v družinski lasti, tako da jih lahko najamete od privat lastnikov.

Kako najti privat apartma?

Apartma lahko najdete s pomočjo iskalnika na naši strani. Lahko uporabite tistega na desni strani ali pa se odpravite na strani apartmaji Novigrad in si za začetek preberete nekaj predstavitev apartmajev, ki jih najdete tam. Zraven tega lahko na strani uporabite tudi iskalnik, kjer samo vpišete datume in preverite ponudbo prenočišč v Novigradu, med njimi tudi privat apartmajev.

Novigrad apartmaji

Če do sedaj še niste bili v Novigradu, si lahko sedaj spodaj ogledate zanimiv video posnetek, ki vam bo pokazal nekaj najbolj zanimivih stvar v tem priljubljenem turističnem mestu Istre. Na njem boste videli tako kulturno dogajanje v mestu, apartmaje, hotele in druge namestitve, plažo in obalo Novigrada, restavracije in mesto samo. Oglejte si video in ob glasbi ošivajte ob sprehodu po Novigradu.

V Novigradu v Istri najdete tudi kar nekaj hotelov, ki so primerni tako za letni dopust, kakor tudi za kakšen podaljšan vikend izven glavne turistične sezone. Novigrad postaja zelo zanimivo turistično mesto, ki vsako leto privablja večje število turistov, tako slovenskih, kakor tudi iz drugih evropskih držav. S postavitvijo zabaviščnega parka pa se je zanimanje za ta kraj samo še povečalo in turistična ponudba je sedaj še bolj bogata.

Če boste iskali kakšen poceni hotel ali drugo podobno namestitev, si oglejte našo strani hoteli v Novigradu, kjer najdete nekaj predlogov za hotele in druge namestitve. Tako bo vaša odločitev, kateri hotel izbrali nekoliko lažja.

Prav tako si lahko pomagate s pomočjo iskalnika, ki vam bo preveril ponudbo prostih hotelskih sob in vam jih ponudil po najnižji ceni. Preverite in si najdite hotel še za to poletje.

Oglejte si lepote Novigrada na Hrvaškem.