≡ Menu

Mobilne hišice v Novigradu

Preko naše strani najdete tudi mobilne hišice v Novigradu, ki so zelo popularna oblika preživljanja dopusta za družine. Postopoma bomo predstavili vse mobilne hišice, ki jih najdete v Novigradu in njegovi okolici, saj je večina kampov nekoliko zunaj mesta. Oglejte si stran Najnižje cene, kjer najdete ugodne ponudbe za Istro, Kvarner in Dalmacijo, glede na termine.

Tudi na strani Kampi in termini lahko primerjate ponudbe za najem mobilne hišice v različnih krajih. Preverite in rezervirajte svojo pravočasno.

Mobilne hiške v Novigradu

Največja ponudba mobilni hišk pri Novigradu je v kampu Mareda, zraven tega pa najdete odlične mobilne hišice tudi v kampu Kastanija in Sirena. Nekaj dodatnih kampov s hiškami pa se nahaja severno in južno od Novigrada.

Istrian premium village

Mobilne hiške Istrian village so res nekaj posebnega in si zaslužijo prvo mesto na seznamu mobilnih hišic v Novigradu. Hiške so v senci, naravnem okolju in imajo vedez starih istrskih hiš ter so odlično opremljene.

  Dodatne informacije in rezervacija mobilne hišice novigrad

Relax premium village

Premium relax hišice so od morja oddaljena dobrih 200m. V njih lahko biva do 6 oseb, na voljo je klima, wifi, parkirišče, 2 spalnici in kopalnici, opremljena kuhinja in terasa. Hišni ljubljenčki na žalost niso dovoljeni. Dodatne informacije o najemu mobilne hišice Relax premium lahko dobite preko spodnje povezave, kjer lahko preverite ceno za najem in proste termine.

  Dodatne informacije in rezervacija Relax Premium Village kamp Mareda mobilne hišice

Mirami Family village

Mirami velja za najnovejši kompleks mobilnih hišic v Novigradu in ima velike hiške za 6 ali 7 oseb (tudi s tremi spalnicami). Kot pove že ime, je namenjen predvsem družinam, saj je turistično naselje z mobilnimi hiškami zasnovano tako, da bi otroci kar najbolj uživali. Na voljo je tudi zunanji bazen, bar, veliko igral in animacija. Preverite podrobnosti preko spodnje povezave.

  Dodatne informacije in rezervacija mirami family village mobilne hiške novigrad mareda

Mediterranean premium village

Tudi te mobilne hišice v Novigradu sodijo v kategorijo Premium in so za do 6 oseb. 32m2 velike hišice z brezplačnim wifi-jem, klimo, teraso, opremljeno kuhinjo in dvema spalnicama so odlična izbira za podaljšan vikend ali dopust na Hrvaškem. Proste termine in cene za hišice Mediterranean lahko preverite spodaj.

  Dodatne informacije in rezervacija Mediterranean Premium mobilne hiške Novigrad 2

Kamp Park Mareda

Ponudba hišic Park Mareda šteje 13 hišic, v njih pa lahko spi do 5 oseb. Terasa, wifi in klima so seveda vključeni v ceno, v kampu pa najdete tudi trgovino, restavracijo, bar in druge stvari za preživljanje prostega časa. Pri hišicah so cene nekoliko nižje, saj ne spadajo v kategorijo Premium, tako da preverite ponudbo, če iščete cenejše mobilne hiške.

  Dodatne informacije in rezervacija Mobilne hišice Mareda Novigrad

Kamp Kastanija Superior hišice

Mobilne hiške v kampu Kastanija so nekaj posebnega, kar se vidi že iz spodnje slike. Izbirate lahko med hišicami s pogledom na morje ali tiste v bližini bazena. Zraven običajnih hišic za 6 oseb so na voljo tudi večje, kjer lahko biva celo do 8 oseb (s tremi spalnicami). Privoščite si dopust v teh odličnih hiškah. Ponudbe za najem lahko preverite preko spodnje povezave in tako najdete proste termine.

  Dodatne informacije in rezervacija Mobilne hišice kastanija Novigrad

Kamp Sirena

Odlična lokacija mobilnih hišk v kampu Sirena je samo ena izmed njihovih prednosti. Terasa, klima, pogled na morje in še kakšna prednost teh hišic se najde. Preverite ponudbo preko spodnje povezave.

  Dodatne informacije in rezervacija kamp sirena mobilne hisice

Premium Sirena village hišice

Premium in Prestige mobilne hiške v kampu Sirena so namenjene uživanju. Hiške so velike 32m2, imajo klimo, wifi, opremljeno kuhinjo, pogled na morje, dve spalnici in še kaj. V njih lahko biva do 6 oseb. Dodatne informacije o teh mobilnih hiškah v Novigradu najdete preko spodnje povezave.

  Dodatne informacije in rezervacija Mobilne hišice Sirena Premium village Novigrad

Bella vista homes

Sanjske hišice ne potrebujejo posebne razlage, saj pove slika več kot 1000 besed. Dodatne informacije o teh hiškah lahko dobite preko spodnje povezave. Zaradi male ponudbe priporočamo hitro rezervacijo (izkoristite lahko tudi brezplačno odpoved). Kliknite spodaj za ogled.

  Dodatne informacije in rezervacija mobilne hiške novigrad

Zraven mobilnih hišic v Novigradu, ki jih najdete zgoraj, si lahko na spodnjih dveh straneh ogledate tudi ponudbo vseh mobilnih hišk na Hrvaškem razdeljeno po terminih in najnižjih cenah.

V kolikor bi se radi odpravili v Novigrad, si oglejte zgornje hiške, če razmišljate tudi o drugih krajih na Hrvaškem, preverite tudi spodnje dve povezavi.

  Najnižje cene   Prosti termini

Preverite cene za mobilne hiške v Novigradu in na Hrvaškem preko zgornjih dveh povezav.