≡ Menu

Apartmaji v Novigradu

Apartmaji v Novigradu so na voljo v vseh cenovnih razredih. Za pregled celotne ponudbe prenočišč v Novigradu uporabite spodnji iskalnik, prav tako pa lahko preverite nekaj priporočenih apartmajev, ki jih najdete spodaj.

Iskalnik apartmajev

V iskalnik apartmajev v Novigradu samo vpišete željene datume in število oseb. Na strani z rezultati lahko primerjate ponudbo prostih apartmajev po najnižjih cenah, saj iskalnik naredi primerjavo med različnimi ponudniki in vam ponudi najnižje cene in brezplačno rezervacijo apartmaja.
Booking.com

Apartmaji Novigrad

Apartmaji Miani

Apartmaji Miani *** se nahajajo v mestu Novigrad, v predelu Krapinjan. Apartmajska hiša se nahaja 300m od najbližje plaže in 800m od središča mesta. Nudijo najem studia za dve ali tri osebe in dveh družinskih apartmajev za 4 osebe. Vsi apartmaji so opremljeni s kopalnico s prho, manjšo kuhinjo, balkonom in klimatsko napravo, opremljeni pa so tudi s satelitsko televizijo in brezžičnim internetom. Pred hišo je večja terasa za druženje ali sončenje ter urejen parkirni prostor.

Najbližja trgovina je oddaljena 150m, gostje apartmaja pa imajo poseben popust v družinski restavraciji lastnikov, katera je oddaljena 700m. V sklopu bližnjega letovišča lahko uporabljate športne objekte in sprostitveni center, z lastniki pa se lahko dogovorite za najem koles ali vožnjo s čolnom.

  Več info o apartmaju

Apartmaji Barica

Apartmaji Barica *** se nahajajo v starem mestnem jedru Novigrada v tipični kamniti istrski hiši, le nekaj korakov od obalne promenade. Do najbližje plaže je 400m, lokacija pa nudi izjemno začetno točko za raziskovanje mesta. Nudijo najem treh apartmajev za 3 ali 4 osebe, kateri vključujejo balkon ali vrt, na katerem lahko uporabljate opremo za žar, manjšo kuhinjo, kopalnico s prho ter satelitsko televizijo. Na obmnočju hiše lahko dostopate do brezžičnega interneta, javni parking v bližini pa je doplačljiv.

Trgovina z živili, kavarne in restavracije so v neposredni bližini, le krajši sprehod pa je do novigrajske marine in manjšega pristanišča ter ostalih mestnih znamenitosti. V apartmajih so ob predhodnem dogovoru dobrodošli tudi hišni ljubljenčki.

  Več info o apartmaju

Apartmaji Erica Lux 2

Apartmaji Erica Lux 2 *** se nahjajo v predelu Kastanija, 1.5km oddaljenem od središča Novigrada, kjer se nahajajo zgodovinske znamenitosti, marina in nočni lokali. Apartmajska hiša se nahaja tik ob plaži, v sklopu nastanitve pa je na voljo tudi manjši bar s teraso. Nudijo najem treh družinskih apartmajev za 4 osebe, opremljenih s kuhinjo, dnevnim prostorom, kopalnico s prho, klimatsko napravo in LCD satelitsko televizijo. Vsakemu apartmaju pripada tudi veranda in privaten parkirni prostor, na območju apartmajske hiše pa je možen dostop do brezžičnega omrežja.

Najbližja trgovina z živili je oddaljena 200m, prav tako pa lahko najdete več restavracij in barov. Z lastnikom nastanitve se lahko dogovorite za najem koles, po vnaprejšnjem dogovoru pa so dovoljene tudi hišne živali.

  Več info o apartmaju

Apartmaji Sunshine

Apartmaji Sunshine *** se nahajajo v turističnem naselju Mareda, 4km oddaljenem od središča Novigrada in 500m od najbližje plaže. Nudijo najem 7 družinskih apartmajev za 4 osebe, kateri vključujejo opremljeno kuhinjo, kopalnico s prho, balkon ali teraso iz katerih je čudovit razgled na morje, klimatsko napravo in LCD televizijski sprejemnik. Na območju hiše lahko dostopate do brezžičnega omrežja za internet.

Na razpolago je večji vrt, obdan z bujnim mediteranskim zelenjem, urejeni pa so tudi igrišče za otroke, prostor za peko na žaru in privatni parking. Trgovina z živili, zunanji bazeni in športni objekti se nahajajo v 250m oddaljenem kampu Mareda, v bližini nastanitve pa je manjša restavracija z lokalnimi specialitetami.

  Več info o apartmaju

Apartmaji Mari

Apartmaji Mari *** se nahajajo v mirnem predelu Novigrada, le dobre kilometer oddaljeni od središča mesta in 300m od najbližje plaže. Nudijo najem studia za dve osebi, družinskega apartmaja za štiri osebe ter apartmaja s tremi spalnicami za do šest oseb. Vsi apartmaji vključujejo manjšo kuhinjo, kopalnico s prho, balkon ali teraso, LCD televizijski sprejemnik in so kllimatizirani. Na območju apartmajske hiše je omogočen dostop do brezžičnega interneta. Na prostem je na voljo manjši vrt s prostorom za peko, urejen pa je tudi privaten parking.

V bližini apartmajev se nahaja tržnica, trgovina z živili je oddaljena 1km, 300m pa so oddaljena športna igrišča in otroško igrišče. V bližini lahko najdete nekaj restavracij in kavarn.

  Več info o apartmaju

Apartmaji Edo

Apartmaji Edo *** se nahajajo v starem mestnem jedru, v neposredni bližini mestne plaže in obalne promenade. Nudijo najem 4 apartmajev za 2-3 osebe, kateri so opremljeni z manjšo kuhinjo, spalno sobo, dnevnim prostorom, kopalnico s prho, satelitsko televizijo in klimatsko napravo. Vse enote imajo razgled na zgodovinsko obzidje in morje. Na območju hiše je omogočen dostop do brezžičnega omrežja.

Parkiranje pri sami stavbi ni možno, zato svetujemo, da poiščete javno parkirišče v bližini oz. se z lastnikom posvetujete, kje je najbolje pustiti vaše vozilo. V bližini nastanitve najdete trgovino z živili, kavarne in restavracije ter zgodovinske znamenitosti, lahko pa se sprehodite do marine ali manjšega pristanišča.

  Več info o apartmaju

Apartmaji Al Porto ***

Apartmaji Al Porto se nahajajo v prenovljeni stavbi iz 19. stoletja v središču mesta. Ponujajo vam 9 studiev, primernih za 2 oz. 4 osebe. Opremljeni so z manjšo kuhinjo, televizijo, klimo ter brezžičnim internetom, družbo vam lahko delajo tudi vaši psi.

Trgovina je oddaljena 2 minuti, v okolici nastanitve pa boste našli številne gostinske lokale (kavarne, slaščičarne, restavracije …). Plaža Rivarela je oddaljena 2 minuti sprehoda.

Apartmaji Tajana ***

Apartmaje Tajana boste našli na lepi lokaciji v središču mesta, nedaleč od pristanišča in plaže Rivarela. V večji hiši se nahajata 2 studia za 2 osebi ter 5 družinskih apartmajev, v katerih lahko biva 3-5 oseb. Vsi apartmaji nudijo teraso ali balkon, oprema pa vključuje tudi televizijo, klimatsko napravo ter brezžični internet.

Na vrtu pred hišo se lahko sončite, družite in tudi pečete na žaru. Trgovina je oddaljena le nekaj minut, v bližini so tudi teniška in odbojkarska igrišča.

Apartmaji Tenerifa ***

Apartmaji Tenerifa se nahajajo na lepi in mirni lokaciji v stanovanjskem delu mesta, severno od zgodovinskega središča. Izbirate lahko med 6 apartmaji, kateri sprejmejo 3-4 osebe. Vsi apartmaji so opremljeni z balkonom in klimatsko napravo, večji apartmaji tudi s televizijo. Brezžični internet lahko uporabljate ob doplačilu, sprejemajo pa tudi kužke.

Plaža Karpinjan in teniška igrišča so oddaljeni 10 minut hoda, do središča mesta pa je 20 minut hoje.

Apartmaji Mirella ***

V mirni stanovanjski soseski severno od središča mesta stoji apartmajska hiša Mirella, kjer vam nudijo dva prostorna apartmaja za 3 oz. 4 osebe. Opremljena sta z verando (pritličje) ali balkonom (nadstropje), televizijo, klimo, možen je tudi dostop do brezžičnega interneta. V apartmaji lahko bivajo tudi psi.

Pred hišo je lepo urejen vrt s prostorom za žar. Plaža Karpinjan in marina sta oddaljeni 5-7 minut sprehoda, blizu so tudi teniška igrišča.

Apartma Playa ***

Sodobno opremljen apartma Playa se nahaja le 20m od plaže Rivarela in 300m od zgodovinskega dela mesta Novigrad. Apartma z dvema spalnima sobama je primeren za 4 osebe, vključuje tudi LCD televizijo ter brezžični internet.

Zraven hiše je privatno parkirišče, nedaleč je trgovina Konzum. V okolici se nahajajo številni gostinski lokali, 10-15 minut pa so oddaljena športna igrišča (tenis, odbojka, nogomet …).

Apartmaji Contessa ***

Apartmaji Contessa se nahajajo v mirni okolici, obdani z polji in nasadi oljk. Do središča mesta je 3km, do najbližje plaže Karpinjan pa 2.5km vožnje. Ponujajo dva udobna in prostorna apartmaja za 4 osebe, katera sta opremljena z balkonom, klimo, brezžičnim internetom in televizijo. Na prostem je vrt, kamin z žarom in parkirno mesto. Okolica je odlična za kolesarske izlete.

Apartma Nevija

Prostoren apartma Nevija boste našli v predelu Stancijeta, približno 3km oddaljenem od središča mesta in plaž. Primeren je za 2-4 osebe in nudi teraso, satelitsko televizijo in brezžični internet. Apartma je klimatiziran, na prostem je vrt z žarom in parkirno mesto. V bližini nastanitve sta manjši market ter igrišče za nogomet.

Apartma Diana

Apartma Diana se nahaja v mirni stanovanjski soseski severno od središča mesta, do katerega vas loči 15 – 20 minut sprehoda. Klimatiziran apartma nudi balkon, brezžični internet, opremljeno kuhinjo ter satelitsko televizijo. Primeren je za bivanje 2-4 oseb, dovoljeni so tudi kužki. Plaža Karpinjan in teniška igrišča so oddaljeni 10 minut sprehoda.

Apartmaji Jurica ***

Dva družinska apartmaja za 4 osebe boste našli v urejeni stanovanjski hiši, dober kilometer oddaljeni od središča mesta. Oba apartmaja nudita teraso ali balkon, klimo, televizijo in dostop do brezžičnega interneta. Na urejenem vrtu se lahko družite in pečete na žaru. Trgovina je oddaljena 5 minut, plaža pa 10 minut hoje.

Apartma Janja ***

Apartma Janja se nahaja v središču apartmajskega naselja Mareda, le 300 m od morja in plaže v istoimenskem kampu. Klimatiziran apartma je opremljen s satelitsko televizijo, brezžičnim internetom ter teraso z vrtnim pohištvom. Parkirno mesto je nedaleč od stavbe, v bližini so trgovina in številni gostinski ter športni objekti. Središče mesta je oddaljeno 3km.

Dodatne apartmaje v Novigradu najdete preko te strani.

Novigrad apartmaji

Preverite tudi ponudbo hotelov in mobilnih hišic v Novigradu.