≡ Menu

Hoteli v Novigradu

V Novigradu najdete zraven apartmajev tudi veliko število hotelov in drugih oblik prenočišč. Če iščete hotel, lahko uporabite spodanji iskalnik in preverite ponudbo, ki je v izbranem terminu na voljo. Prav tako si lahko spodaj ogledate nekaj priporočenih hotelov v Novigradu in izberete katerega izmed njih.

S pomočjo iskalnika boste preverili celotno ponudbo prostih sob v hotelih po najnižji ceni, saj najdete primerjavo med različnimi splenimi ponudniki, tako da lahko rezervirate pri tistem, ki ima najnižjo ceno za hotelsko sobo.

Iskalnik hotelov

Booking.com

Hoteli Novigrad

Spodaj najdete nekaj zanimivih hotelov v Novigradu in okolici.

Hotel Maestral

Hotel Maestral **** se nahaja na odlični lokaciji, 10-15 minut sprehoda oddaljen od središča Novigrada. Nudijo 318 sob, izbirate pa lahko med eno in dvoposteljno namestitvijo ali pa družinskim apartmaji za do 4 osebe (2+2). Vse sobe so moderno in udobno opremljene, vključujejo klimatsko napravo in LCD televizor, nekatere tudi balkon s pogledom na morje, urejena pa je žična povezava z internetom. Na javnih površinah hotela se lahko prilkjučite na brezžično povezavo.

V samopostrežni restavaraciji strežejo tradicionalno istrsko kulinariko in brezplačne napitke, sproščate pa se lahko na 2500m2 velikem wellnes centru, z notranjim in zunanjim bazenom, fitnesom, solarijem in savnami ter lepotnim salonom, na voljo pa so tudi zunanje športne površine. Hotel nudi tudi lastno urejeno plažo z ležalniki in senčniki. Hotel je prilagojen invalidnim gostom.

  Več info o hotelu

Hotel Cittar

Hotel Cittar *** se nahaja v zgodovinskem delu Novigrada in je le nekaj korakov oddaljen od mestne plaže in obalne promenade. Nudi 14 komfortnih in stilsko opremljenih dvo ali troposteljnih sob z masažno kadjo, klimatsko napravo in LCD televizijskim sprejemnikom.

V sklopu hotela lahko brezplačno dostopate do brezžične povezave na internet. V hotelski restavraciji strežejo istrske jedi in morske specialitete, večerje pa strežejo tudi na zunanji terasi ali zimskem vrtu. Od oktobra do aprila je parkiranje na hotelskem parkirišču brezplačno, sicer pa je potrebno manjše doplačilo. V bližini hotela se nahaja manjši teniški center s 4 igrišči, slaščičarna, restavracije in zgodovinske znamenitosti. Po dogovoru vam v hotelu organizirajo izlet z ogledom srednjeveških mestec v bližini Novigrada (Grožnjan, Momjan, Motovun, …).

  Več info o hotelu

Hotel Nautica

Hotel Nautica **** se nahaja v novigradski marini in nudi lep razgled na morje in zgodovinski del mesta. Najbližja plaža je oddaljena 600m, do nje vas pripelje kratek sprehod ob obali.

Nudijo 42 sob, izbirate pa lahko med klasično dvoposteljno sobo ali večjimi apartmaji za dve osebi. Vse sobe so klimatizirane, vključujejo tudi LCD televizor, opremljene pa so z ladijskimi detajli. Večina sob ima balkon s pogledom na morje ali park, nekatere tudi masažno kad. V sobah je urejena žična, na javnih površinah hotela pa brezžična internetna povezava.

V hotelski restavraciji strežejo domače jedi, bazirane na morski prehrani, v salonskem baru z zunanjo teraso pa lahko naročite peciva, koktajle in druge napitke.V hotelskem sprostitvenem centru je na voljo notranji bazen, savne, solarij, masaže, možno pa je tudi najeti kolesa. Hotel nudi lasten parking.

  Več info o hotelu

Dodatne hotele v Novigradu najdete preko te strani.

Novigrad

Preverite tudi ponudbo apartmajev in mobilnih hišic v Novigradu.